top of page

Julekoncert 2022

En julekoncert med Stig Rossen og Andrea Lykke Oehlenschlæger er udsolgt

Kolding: Kolding Flisepudser Laug af 1985 arrangerer før første gang siden 2019 tre julekoncerter i Brændkjærkirken med Stig Rossen og gæstesolist Andrea Lykke Oehlen-schlæger. Julekoncerterne afvikles søndag d. 18. december.

Den første koncert kl. 15.00 er allerede udsolgt, der er stadig mulighed for at købe billetter til koncerterne kl. 17.30 og kl. 20.00.

Stig Rossen, Andrea Lykke Oehlenschlæger med kor og or-kester er på den traditionelle juleturné. De smukkeste og mest elskede danske julesalmer er en del af Stigs repertoire, som han blander med de bedste sange fra hans engelsk-sprogede repertoire.

Kolding Flisepudser Laugs oldermand Otto Skak udtaler – Vi flisepudsere er utroligt glade for, at der igen er mulighed for at gennemføre 3 julekoncerter med Stig Rossen søndag den 18. december: Der har altid været udsolgt, og det skal der også nok blive her i 2022. Gæstesolist Andrea Lykke Oehlenschlæger er kendt fra hovedrollen fra succes musi-calen Bodyguard. Derudover har hun netop været en af deltagerne i årets ”Vild med dans” på TV2.

Det er en stor fornøjelse for Flisepudser Lauget at arrangere de populære julekoncerter gennem årene, det betyder, at vi kan være med til at give det trofaste publikum en rigtig god julemåneds oplevelse. Julekoncerterne er med til, at vi kan samle penge ind, som vi kan donere til humanitære formål i Kolding, hvilket kan være med til at sprede glæde hos modtagerne. - Hvert år er Stig Rossens julekoncerter bygget op om nogle af julens glade budskaber. Når Stig Rossen med ensemble drager ud på danmarksturné med juleshowet, er det især hygge og nærvær, som topper repertoiret, siger oldermanden.

Stig Rossen Julekoncert

Stig Rossen og Andrea Lykke Oehlenschlæger besøger Brændkjærkirken i Kolding søndag den 18. december med de 3 årlige julekoncerter. Pressefoto.

bottom of page